Toimitusehdot – Feebe.fi
Suomi

🎁 Toimitukset 1-3 arkipäivässä | Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille | 30 pv palautusoikeus

Toimitusehdot

Feebe.fi -verkkokaupasta tilaaminen

Tilattaessa verkkokaupasta tuotteisiin tutustuminen tapahtuu tuotekuvan ja tuotekuvauksen avulla. Kun olet suorittanut tilauksen, saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Saat myös seurantakoodin, kun tilaus on lähtenyt varastoltamme.


Toimitustavat

Suomi:

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen Postin pikkupakketti -lähetyksenä. Paketti mahtuu postiluukkuun ja se toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen. Mikäli postiluukkuun toimittaminen ei onnistu, niin paketti jätetään lähimpään Postin noutopisteeseen. 

  • Toimitusaika 1-5 arkipäivää
  • Seurantakoodi lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Ruotsi: 

Ruotsiin toimitamme tilaukset Postin Parcel Connect -lähetyksenä. Paketit toimitetaan kotiosoitteeseen tai lähimpään noutopisteeseen. 

  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää
  • Seurantakoodi lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Muut maat:

Itävalta, Belgia, Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Alankomaat, Slovakia, Slovenia, Iso-Britannia, Valko-Venäjä, Norja, Sveitsi 

Toimitamme paketit ylläoleviin maihin 5 - 7 arkipäivän kuluessa. 

Toimitustapa: Asendian toimitus postiluukkuun- tai laatikkoon. 

 

Maksaminen

Käytössämme on sekä Paytrailin:in tarjoamat nopeat mobiilimaksutavat, suositut pankki- ja luottokorttimaksut sekä joustavat lasku- ja osamaksupalvelut.
Verkkokaupassa voit maksaa seuraavien verkkopankkipalveluiden kautta: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken. Maksukorteista käyvät Visa (Credit/Debit), Visa, MasterCard ja Amex. Käytössäsi ovat myös Mobile Pay, Pivo ja Siirto. Lisäksi käytössä on lasku- ja osamaksupalvelut, OP, Collector Bank, Jousto ja AfterPay.

Maksupalveluntarjoaja (Paytrail)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Maksupalveluntarjoaja (Klarna)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Klarna Oy, y-tunnus: 2247127-6
Jaakonkatu 3 D
00100 Helsinki
www.klarna.com

Tuotteen palauttaminen

Verkkokaupasta ostettuja tuotteita voi palauttaa 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Palautuksen postimaksun kustantaa asiakas.
Mikäli palautat tuotteen, ilmoita siitä myös sähköpostilla osoitteeseen: hello@feebe.fi. 

Palautusosoite:

Feebe Oy 
Lehtikuusenkatu 5 B 1
60100 Seinäjoki

Tuotteen hinta palautetaan, kun palautettu tuote on saapunut. Viallisen tai virheellisen tuotteen palautus tapahtuu samalla tavalla.

Feebe Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.