Parhaat lahjaideat | Feebe.fi
Suomi

🎁 Toimitukset 1-3 arkipäivässä | Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille | 30 pv palautusoikeus

Parhaat lahjaideat - Koru toimii aina

Onko tärkeä päivä lähestymässä tai muuten vain tullut aika muistaa sinulle erityistä henkilöä ja osoittaa hänen tärkeytensä sinun elämässä ja paikkansa sydämessäsi?

Meistä jokainen on kokenut sen hetken elämässään vähintään kerran, kun päivä lähestyy, pää lyö tyhjää ja lahjaideat loistavat poissaolollaan. Mikä olisi tällä kertaa se paras ja hauska lahja, joka tekisi vastaanottajan päivästä täydellisen?

Ajatus on tärkein sanotaan - tottahan se on, mutta tärkeäkin ajatus säilyy pidempään lahjansaajan mielessä, mikäli lahjaksi saatu koru muistuttaa sinusta Hänen ranteessaan tai koristaa lahjan saajan kaulaa.

Ei hätää, olet saapunut oikeaan paikkaan! Olemme listanneet alle parhaat lahjaideat, jotka sopivat jokaiseen tapahtumaan vuodenpäivästä ja ajasta riippumatta.

Korut ovat tyylikäs ja ajaton lahja kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. Koru muistuttaa lahjan saajaa sinusta ja toimii oivana lisänä jokaisessa asukokonaisuudessa. Mikä parasta, koruihin syntyy lähes aina myös tunnearvoa.

Me Feebellä tarjoamme useita erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita parhaan korun juuri tähän hetkeen. Tarjolla on kaulaketjut, riipukset, rannekorut, hopeakorut, kultakorut sekä tietysti varsinkin monen naisen suosiossa olevat helmikorut.

Lahjan ostaminen on toisinaan erittäin vaikeaa ja todennäköisesti juuri siksi, olet etsinyt lahjaideoita netistä. Lahjakortti on toimiva ja varma lahja - ellet ole varma lahjansaajan mausta ja mieltymyksistä korujen suhteen, voit aina valita lahjakortin, jolloin lahjansaaja saa itse valita valikoimastamme mieluiset korut itselleen. Osta lahjakortti lahjaksi ja onnistu tänäkin vuonna!

Lahjaideat miehelle

Varsinkin vastakkaiselle sukupuolelle lahjan hankkiminen voi olla poikkeuksellisen haastavaa, mutta on se ajoittain haasteellista myös saman sukupuolen edustajalle.

Tässä toimivat lahjaideat, olipa hakusessa syntymäpäivälahja, joululahja tai isäinpäivälahja niin alla olevat korut toimivat vuodesta toiseen. Älä jätä näitä lahjaideoita hyödyntämättä vaan poimi poikaystävälle, miehelle tai isälle lahjaksi yksi suosituimmista koruistamme.

 1. Kultainen kompassikoru tai hopeinen kompassikoru - Kompassikoru on valikoimamme myydyin tuote ja se on saanut suuren suosion niin miesten kuin naisten keskuudessa. Koru on tyylikkäs lahja miehelle ja sitä voidaan käyttää erinoimaisesti yhdessä varsinkin ohuempien Cuban Link -kaulaketjujen kanssa, kuten kuvassa.

 2. Kultainen Cuban Link -kaulaketju tai hopeinen Cuban Link -kaulaketju on yksi mallistomme hiteistä vuodesta toiseen. Hankkimalla lahjaksi kyseisen ketjun, et voi astua pahasti harhaan. Harva mies on tyytymätön tämän lahjan saatuaan. Cuban Link on käytännöllinen lahja miehelle.

 3. Rannekoru - suurin osa miehistä pitää sekä kaulakoruista, että rannekoruista. Erilaisia kaulakoruja sekä kaulaketjuja monilla saattaa olla useita jo entuudestaan, mutta takuuvarma ja toimiva ranneketju loistaa poissaolollaan. Mallistostamme löydät erilaisia Cuban rannekoruja, jotka toimivat erinomaisesti lahjana miehelle.

Olemme kirjoittaneet aiemmin erillisen tekstin lahja miehelle, tämä kannattaa myös lukea läpi.

 

Lahjaideat naiselle

Lahjaideat naiselle ovat erittäin tarpeellisia ja kaivattuja, kun suuri päivä lähestyy, oli kyseessä sitten tyttöystäväsi, vaimosi tai äitisi syntymäpäivä tai etsinnässä joululahja naiselle.

Väitin aiemmin, että miehet pitävät koruista ja totta se on, todella monet pitävät, mutta useat naiset rakastavat koruja, joten mikä voisi oolla korua parempi lahja naiselle? Tuskin mikään?

 1. Helmikorut - Varma, toimiva, suosittu, helmikorut. Varsinkin naisten keskuudessa mallistomme helmikorut ovat olleet suosittuja kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Monet naiset pitävät helmikoruista, joten se toimii syntymäpäivistä ja juhlapyhistä toiseen oivana lahjana ja voit valita helmet joko kaulaan tai ranteeseen.

 2. Kultainen- tai hopeinen kaulaketju - kaulaketjut toimivat niin yksin kuin yhdessä. Kaulaketjua voi käyttää ainoana koruna tai yhdistellä vaikkapa helmikorun kanssa. Kaulaketju on elegantti ja tyylikäs vaihtoehto myös lahjaksi.

 3. Riipus - riipukset toimivat kaulaketjujen tavoin erinomaisesti osana naisten tyyliä ja tämä asuste täydentää kokonaisuuden. Kultainen ruusukoru sekä hopea ruusukoru ovat yksiä mallistomme suosituimpia riipuksia ja varsinkin naisten keskuudessa näistä on pidetty kovasti. Myös kultainen kompassikoru, sekä hopeinen kompassikoru ovat valintoja, joilla teet lahjan saajan onnelliseksi.

 

Lahjaideat ystävälle ja kaverille

Lahjojen antaminen on yksi parhaista tavoista ilmaista kiitollisuutta ja rakkautta ystäville ja perheelle. Se voi kuitenkin olla vaikeaa, varsinkin jos haluat antaa jotain erityistä ja merkityksellistä.

Etsinnässä synttärilahja tai joululahja kaverille? Ei hätää, et ole ongelman kanssa yksin. Moni meistä tuntee ystävänsä ja kaverinsa jopa paremmin kuin vanhempansa tai kumppaninsa, joten saatat olla jo hyvin tietoinen kaverisi tyylistä ja minkälainen lahja voisi hänelle sopia. Listasimme muutaman hyvän lahjaidean kaverille tai ystävälle.

 

 1. Aurinkolasit - kaverille ja ystävälle lahjaa ostaessa on hyvä pitää pieni pilke silmäkulmassa. Koru on aina hyvä vaihtoehto, mutta varsinkin kaverille tai ystävälle lahjana toimii erinomaisesti myös erittäin tyylikkäät ja monikäyttöiset aurinkolasit.

 2. Riipus - voi olla myös pelkästään muodikas koru, joka täydentää asua ja kertoo jotakin käyttäjänsä tyylistä ja persoonasta. Riipus voi olla myös paljon enemmän ja sillä voi olla suuri merkitys saajalleen, joka arvostaa kauniita ja huolella valittuja koruja. 

 3. Kaulaketju - valikoimassamme on runsaasti eri paksuisia Cuban ketjuja sekä kultaisina, että hopeisina. Kaulaketju on takuuvarma suorittaja eikä kukaan lahjapaketistaan kaulaketjun saava pysty esittää pettynyttä.

 

Ystävänpäivä lahjaideat

Ystävänpäivä on juhla, joka on omistettu rakkautemme ja kiitollisuutemme osoittamiselle läheisillemme, mukaan lukien ystävät. Koru on yksi erittäin suosittu vaihtoehto ystävänpäivälahjaksi, sillä se on tyylikäs ja merkityksellinen lahja, joka symboloi ystävyyttä ja rakkautta.

Koru on myös ajaton lahja, ja voi olla osa ystäväsi tai rakkaasi elämää pitkään aikaan. Se voi muistuttaa ystävyydestä ja rakkaudesta, joka kestää läpi elämän.

Ystävänpäiväkoruja on monenlaisia, joten voit valita lahjaksi ystäväsi persoonallisuuden ja tyylin mukaan. Esimerkiksi voit antaa yksinkertaisen ja elegantin kaulakorun, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön, tai kauniin rannekorun, joka sopii erityistilaisuuksiin.

Jos etsit lahjaideoita rakkaallesi, on tärkeää muistaa, että lahjan ei tarvitse olla kallis ollakseen merkityksellinen. Ystävänpäivänä moni haluaa muistaa ystäväänsä sekä rakastaan merkityksellisellä ja mieleen painuvalla lahjalla. Tässä muutama idea, joita voit harkita

 1. Riipus - riipus sopii lahjaksi ystävänpäivään, se voi olla romanttinen lahja kumppanilta, jolloin se symboloi rakkauden ja kiintymyksen tuntemuksia. Toisaalta se voi olla myös ystävyyden ele, jolla halutaan osoittaa ystävyyttä ja arvostusta toista kohtaan. Lisäksi kaulariipus voi olla muistutus jostakin tärkeästä tapahtumasta tai ihmisestä

 2. Rannekoru - rannekoru on yleensä yksi niistä koruista, joka sopii melkein kaikille sukupuolesta, iästä tai tyylistä riippumatta. Rannekoru toimii hyvin muistutuksena ystävyydestä tai rakkaudesta, joten voiko osuvampaa ystävänpäivälahjaa olla?

 3. Helmikoru - helmikorut saatetaan yleisesti mieltää eritoten naisten asusteiksi, mutta ne sopivat äärimmäisen hyvin lahjaksi myös miehille. Valikoimassamme on helmikoruja niin kaulaan, kuin ranteeseen.

 

Isänpäivä lahjaideat

Isänpäivä on päivä, jolloin juhlimme isyyttä ja osoitamme arvostusta isällemme. Koru voi olla erittäin hyvä isänpäivälahja, sillä se on henkilökohtainen, tyylikäs ja ajaton lahja, joka voi symboloida rakkautta, kunnioitusta ja arvostusta isää kohtaan.

Isänpäivälahjaksi valittu koru voi olla esimerkiksi kaulakoru, rannekoru tai solmioneula. Koru voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten hopeasta, kullasta tai teräksestä.

Nämä suositukset toimivat olipa etsinnässä joululahja tai syntymäpäivälahja isälle, taikka lahja isänpäiväksi. Isä tulee ilahtumaan korusta!

 

Äitienpäivä lahjaideat

Äitienpäivänä juhlimme äitejämme ja osoitamme heille rakkauttamme ja kiitollisuuttamme, mikä voisi toimia parempana äitienpäivälahjana, kuin koru? Koru äidille on erinomainen äitienpäivälahja, sillä se on henkilökohtainen, tyylikäs ja merkityksellinen lahja, jolla voidaan symboloida äidin rakkautta, huolenpitoa ja merkityksellisyyttä elämässämme.

Hyviä vaihtoehtoja lahjaksi äidille ovat helmikorut, kaulaketjut sekä erilaiset riipukset.

Nämä lahjaideat tekevät äidin iloiseksi, olipa kyseessä joululahja tai syntymäpäivälahja äidille, tai lahja äitienpäiväksi.

 

Syntymäpäivä & joululahjaideat

Syntymäpäivälahjoja, kuten joululahjoja monet ostavat usealle eri ihmiselle, eikä ainoastaan kaikkein läheisimmille henkilöille. Osa joululahjoista tai syntymäpäivälahjoista ostetaan henkilöille, joita ei välttämättä tunneta niin hyvin kuin kumppania tai lähintä perheenjäsentä. Koru on oiva lahjaidea sekä erittäin läheiselle henkilölle, mutta toimii lahjana muille.

 

Tuntematta syntymäpäiväsankaria uskallan väittää sekä kultaisen kompassikorun, että hopeisen kompassikorun olevan sankarin mieleen. Kompassikorua voi yhdistää loistavasti erilaisten kultaketjujen sekä hopeaketjujen kanssa. Tämä kombo toimii äärettömän hyvin monessa eri tapahtumassa sekä useiden eri asukokonaisuuksien täydentäjänä.

Edellisiä tuotteita voi suositella mös joululahjoiksi, tai kokeilla rannekorua tuomaan joulumieltä, jolloin lahjan saajan ei tarvi pettyä pehmeään pakettiin.

Miksi koru on loistava lahjaidea?

Koruilla on ollut symbolinen merkitys kantajilleen jo vuosisatojen ajan. Korut ovat olleet osa ihmisten kulttuuria ja perinnettä ympäri maailman, ja niillä on ollut erilaisia merkityksiä eri kulttuureissa ja eri aikakausina.

Koru voi symboloida useita asioita kantajalleen, kuten henkilön henkilökohtaista tyyliä, persoonallisuutta tai perhettä. Esimerkiksi sormus voi olla merkki sitoutumisesta tai perhesiteistä, kun taas kaulakoru tai rannekoru voi olla merkki muodista tai henkilön henkilökohtaisesta tyylistä.

Joissakin kulttuureissa koru voi olla merkki asemasta tai statuksesta yhteisössä. Esimerkiksi tietyntyyppiset korut voivat osoittaa, että henkilö on osa tiettyä perhettä tai heimon jäsen. Koru voi myös symboloida henkilön uskontoa tai uskonnollista vakaumusta.

Lisäksi korut voivat olla merkki muistosta tai tärkeästä tapahtumasta elämässä. Esimerkiksi koru voi olla muisto rakkaasta ihmisestä, joka on poissa tai merkki tärkeästä henkilökohtaisesta saavutuksesta.

Koru voi myös symboloida tiettyjä henkilökohtaisia ominaisuuksia, kuten rohkeutta, voimaa, viisautta tai kauneutta. Esimerkiksi jalokiviä, kuten timantti tai safiiri, pidetään usein arvokkaina ja niillä voi olla todella suuri merkitys kantajalleen.

Kaikki Feeben korut löydät täältä!