10 ohjetta - Miten käyttää koruja oikein? – Feebe.fi
Suomi

🎁 Toimitukset 1-3 arkipäivässä | Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille | 30 pv palautusoikeus

10 ohjetta - Miten käyttää koruja oikein?

Lähes jokainen meistä on käyttänyt korua elämänsä aikana ja onnistunut tässä loistavasti ja täysin ilman ohjeita ja neuvoja. Teimme kuitenkin 10 ohjeen listan miten käyttää koruja oikein, listalta voi löytyä jotain hyödyllisiä neuvoja, joita voit testata myös käytännössä.

10 ohjetta - Miten käyttää koruja oikein?

  1. Valitse korut asun ja tilaisuuden mukaan. Esimerkiksi juhlava tilaisuus vaatii hienostuneempaa koristelua kuin arkiaskareet.

  2. Vältä liikaa koruja kerrallaan. Jos käytät esimerkiksi suuria korvakoruja, valitse hillitymmät kaulakorut tai rannekorut.

  3. Varmista, että korut sopivat kokonsa ja värinsä puolesta yhteen asusi kanssa. Liian suuret tai pienet korut voivat häiritä asukokonaisuutta ja loistavat koko ja värivalinnat tehdä asustasi täydellisen.

  4. Älä käytä koruja nukkuessasi tai suihkussa. Korut voivat vaurioitua tai likaantua, ja vesi saattaa vahingoittaa joitakin korumateriaaleja.

  5. Suojaa korut auringolta ja kosteudelta. Suorassa auringonpaisteessa tai kosteissa olosuhteissa korut voivat vahingoittua.

  6. Puhdista korut säännöllisesti. Puhdistus riippuu korun materiaalista, joten käytä siihen oikeanlaista menetelmää. Selvitä käyttämiesi korujen materiaalit, sekä kyseisen materiaalin huolto-ohjeet. Tietoa meidän korujemme materiaaleista löydät täältä.

  7. Säilytä korut erillään toisistaan. Korut voivat naarmuttaa ja vaurioittaa toisiaan, joten pidä ne erillään.

  8. Ota korut pois, kun käytät hajusteita tai hiustenhoitotuotteita. Tuotteet voivat vaurioittaa koruja, joten vältä niiden käyttämistä samanaikaisesti. Laita ensin hiukset ja hajusteet kuntoon ja viimeistele vasta tämän jälkeen asukokonaisuutesi koruilla.

  9. Käytä koruja oikeassa järjestyksessä. Esimerkiksi rannekelloa tulee etiketin mukaan käyttää muiden rannekorujen yläpuolella.

  10. Käytä koruja luottavaisesti ja nauti niiden kauneudesta. Korut voivat olla hieno tapa ilmaista persoonallisuutta ja lisätä itsevarmuutta. Lopulta vain Sinä päätät miten korujasi käytät, ole rohkea, ole aito, ole Sinä!

 

Feeben koruvalikoimaan pääset tutustumaan seuraavista linkeistä. Kaulakorut, kaulaketjut, riipukset, rannekorut