Feeben kesän 2023 muotivinkit – Feebe.fi
Suomi

🎁 Toimitukset 1-3 arkipäivässä | Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille | 30 pv palautusoikeus

Feeben kesän 2023 muotivinkit

Onko suunnitelmissasi näyttää seuraavana kesänä entistäkin paremmalta? Ei hätää – olet oikeassa paikassa. Kokosimme alle muutamia vinkkejä kesän 2023 asuvalintoihin. Toivottavasti inspiroidut, sillä kesän muoti on loppujen lopuksi sinun käsissäsi. 

 

1. Säväytä aurinkolaseilla 

 Viimevuosina olemme nähneet mitä erikoisempia aurinkolasitrendejä ja rohkeita vetoja muodin parissa. Oli sitten kyseessä vähän retrommat, tai futuristiset lasit, niin ne vievät asusi seuraavalle tasolle. 

kesä 2021 muoti aurinkolasit

Tutustu Feeben aurinkolaseihin tästä. 

 

2. Korut eivät petä koskaan

On varmasti tuhat hyvää syytä käyttää koruja, mutta tässä niistä muutama: 

  • Lisää luonnetta pukeutumiseen
  • Symboliikka - mitä haluat viestiä asullasi? 
  • Pienillä yksityiskohdilla on väliä 

Tai oikeastaan, never mind! Lisää tyylikkäät korut valikoimaasi vaikka ilman yhtään järkevää syytä. Sinähän sen päätät. Käy tsekkaamassa Feeben koruvalikoima täältä. 

korumuoti 2022


3. Yksinkertaista ja tyylikästä 

"Keep it simple" toimii tässäkin tapauksessa. Kokeile esimerkiksi all-black-asua, ja yhdistä siihen muutama säväyttävä yksityiskohta, kuten aurinkolasit, kaulaketju / riipus sekä tietenkin tyylikkäät kengät. 

aurinkolasit-korut-muotivinkit-blogi-2022-kesä

 

4. Sinä 

Viimeinen kesän 2023 muotivinkki on, että oikeita vinkkejä ei olekkaan. Muista toteuttaa itseäsi, rohkeasti! Toivottavasti sait ainakin muutaman idean tästä blogista, jota lähteä toteuttamaan.